Publikavimo data: 2024-06-09
Kepta grikių košė su bananais
Grikių košėje gausu unikalios sudėties vitaminų ir mineralų. Mokslininkai rekomenduoja šią košę reguliariai įtraukti į savo racioną. Joje yra: skaidulų, kalio, kalcio, cinko, geležies, fosforo, vario, magnio, folio rūgšties, B grupės vitaminų ir dar 18 aminorūgščių. Šis patiekalas labai naudingas žmogaus organizmui.
Žingsnis 1
Į puodą įdėkite reikiamą grikių košės kiekį, užpilkite vandeniu kiek aukščiau grikių lygio. Užvirkite. Sutrinkite du didelius bananus šakute arba trintuvu. Sumaišykite grikius ir sutrintus bananus.
Žingsnis 2
Sudėkite mišinį ant kepimo skardos. Dėkite indą į įkaitintą 180 ℃ orkaitę 40 minučių. Paruoštas patiekalas turi būti kietas (sunkiai pjaunamas).
Kategorijos