Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta juodadėmė menkė "Murmansko aušra"
Man patinka ši jūros gražuolė. Jis tinka visiems, kurie lieknėja: jame gausu vitaminų ir mineralų. Be to, šioje žuvyje yra nedaug kaulų. Ją verta ruošti.
Žingsnis 1
Nuo atšildytos žuvies pašalinkite žvynus. Išimkite visą vidų. Žuvį nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Apibarstykite juodadėmes menkes druska.
Žingsnis 2
Išspauskite citrinos sultis. Išskleiskite foliją ir užpilkite ant jos šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Svogūną nulupkite, supjaustykite nedideliais žiedais, pamerkite į sojų padažą ir kaitinkite ant ugnies. Į žuvį sudėkite karštus svogūnus. Apšlakstykite žuvį citrina ir suvyniokite į foliją.
Žingsnis 4
Pašaukite žuvį į orkaitę ir kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.
Kategorijos