Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe

Puikus pietų pasirinkimas tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 1
Paruoškite žuvį, pašalinkite žvynus ir vidų, nuimkite pelekus.

Žingsnis 2

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 2
Sudėkite stambiai tarkuotus svogūnus.

Žingsnis 3

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 3
Sudėkite visus prieskonius, druską, garstyčias ir kiaušinį. Išmaišykite ir palikite marinuotis.

Žingsnis 4

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 4
Supilkite miltus ir džiūvėsėlius. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 5
Dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Baigiant kepti, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos