Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta jūrų lydekos kiaušinio ir svogūnų apkepe
Puikus pietų pasirinkimas tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį, pašalinkite žvynus ir vidų, nuimkite pelekus.
Žingsnis 2
Sudėkite stambiai tarkuotus svogūnus.
Žingsnis 3
Sudėkite visus prieskonius, druską, garstyčias ir kiaušinį. Išmaišykite ir palikite marinuotis.
Žingsnis 4
Supilkite miltus ir džiūvėsėlius. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Baigiant kepti, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos