Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta jūrų lydekos sojų padaže su citrina
Kepta jūros lydekos žuvis yra labai naudinga žmogaus organizmui. Jūrų lydekos sudėtyje yra daug naudingų elementų: kalcio, fosforo, geležies, cinko, fluoro, natrio, sieros, vario, molibdeno, nikelio, mangano. Jūrinių lydekų mėsa spartina audinių regeneraciją, gerina virškinimo sistemos veiklą ir greitina medžiagų apykaitą.
Žingsnis 1
Sudėkite žuvį į dubenį, suberkite žuvies prieskonius, druską ir pipirus. Palikite 10 minučių pailsėti. Kepimo skardą išklokite folija. Ant skardos sudėkite marinuotą žuvį.
Žingsnis 2
Apšlakstykite jūros lydeką sojų padažu ir citrinos sultimis. Ant žuvies uždėkite svogūnus ir 20 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Paruoštą jūros lydeką palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos