Kepta jūrų lydekos sojų padaže su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta jūrų lydekos sojų padaže su citrina

Kepta jūros lydekos žuvis yra labai naudinga žmogaus organizmui. Jūrų lydekos sudėtyje yra daug naudingų elementų: kalcio, fosforo, geležies, cinko, fluoro, natrio, sieros, vario, molibdeno, nikelio, mangano. Jūrinių lydekų mėsa spartina audinių regeneraciją, gerina virškinimo sistemos veiklą ir greitina medžiagų apykaitą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta jūrų lydekos sojų padaže su citrina Žingsnis 1
Sudėkite žuvį į dubenį, suberkite žuvies prieskonius, druską ir pipirus. Palikite 10 minučių pailsėti. Kepimo skardą išklokite folija. Ant skardos sudėkite marinuotą žuvį.

Žingsnis 2

Kepta jūrų lydekos sojų padaže su citrina Žingsnis 2
Apšlakstykite jūros lydeką sojų padažu ir citrinos sultimis. Ant žuvies uždėkite svogūnus ir 20 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Paruoštą jūros lydeką palikite 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos