Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta karališkoji lydeka.
Mėgstamiausias mano šeimos patiekalas - folijoje kepta lydeka su grietinės ir garstyčių padažu. Kodėl? Na, nes labai skanu, labai greita ir sveika! Svarbiausias tokios lydekos gaminimo akcentas - citrininiai pipirai, kurie patiekalui suteikia ypatingo gardumo ir pikantiško skonio!
Žingsnis 1
Apibarstykite lydekų filė iš vidaus ir iš išorės žuvies prieskoniais ir citrininiais pipirais.
Žingsnis 2
Abi žuvies puses gausiai aptepkite paruoštu garstyčių ir grietinės padažu.
Žingsnis 3
Ant iš anksto paruoštos folijos lakšto, patepto alyvuogių aliejumi, dėkite filė, kad toliau keptųsi orkaitėje.
Žingsnis 4
Ant filė uždėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūno galvutę. Tada išdėliokite žoleles.
Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos