Kepta karališkoji lydeka. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta karališkoji lydeka.

Mėgstamiausias mano šeimos patiekalas - folijoje kepta lydeka su grietinės ir garstyčių padažu. Kodėl? Na, nes labai skanu, labai greita ir sveika! Svarbiausias tokios lydekos gaminimo akcentas - citrininiai pipirai, kurie patiekalui suteikia ypatingo gardumo ir pikantiško skonio!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta karališkoji lydeka. Žingsnis 1
Apibarstykite lydekų filė iš vidaus ir iš išorės žuvies prieskoniais ir citrininiais pipirais.

Žingsnis 2

Kepta karališkoji lydeka. Žingsnis 2
Abi žuvies puses gausiai aptepkite paruoštu garstyčių ir grietinės padažu.

Žingsnis 3

Ant iš anksto paruoštos folijos lakšto, patepto alyvuogių aliejumi, dėkite filė, kad toliau keptųsi orkaitėje.

Žingsnis 4

Kepta karališkoji lydeka. Žingsnis 4
Ant filė uždėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūno galvutę. Tada išdėliokite žoleles.

Žingsnis 5

Kepkite orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos