Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu
Kepta raudona žuvis turi daug privalumų, palyginti su kepta žuvimi. Pirma, šiuo būdu nereikia naudoti aliejaus, todėl žuvis nebus riebi. Antra, taip ji išsaugos sultingumą ir daug naudingų savybių. Dėl grietinės padažo žuvis bus minkšta, švelni ir labai skani. Padaže esantis česnakas suteiks pikantiškumo ir nepakartojamo skonio.
Žingsnis 1
Česnakus susmulkinkite česnakų spaudikliu. Sumaišykite grietinę su pienu ir sudėkite česnaką. Padažą gerai pasūdykite ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį kepsniais, kad tilptų į kepimo indą. Pagardinkite gabalėlius druska ir sudėkite juos į formą. Žuvį užpilkite padažu. Pageidautina tai daryti taip, kad padažas visiškai padengtų gabalėlius.
Žingsnis 3
Kepkite kepsnius 180 °C temperatūros orkaitėje 35 minutes.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį, gausiai juo apibarstykite žuvį ir kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos