Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu

Kepta raudona žuvis turi daug privalumų, palyginti su kepta žuvimi. Pirma, šiuo būdu nereikia naudoti aliejaus, todėl žuvis nebus riebi. Antra, taip ji išsaugos sultingumą ir daug naudingų savybių. Dėl grietinės padažo žuvis bus minkšta, švelni ir labai skani. Padaže esantis česnakas suteiks pikantiškumo ir nepakartojamo skonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu Žingsnis 1
Česnakus susmulkinkite česnakų spaudikliu. Sumaišykite grietinę su pienu ir sudėkite česnaką. Padažą gerai pasūdykite ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį kepsniais, kad tilptų į kepimo indą. Pagardinkite gabalėlius druska ir sudėkite juos į formą. Žuvį užpilkite padažu. Pageidautina tai daryti taip, kad padažas visiškai padengtų gabalėlius.

Žingsnis 3

Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu Žingsnis 3
Kepkite kepsnius 180 °C temperatūros orkaitėje 35 minutes.

Žingsnis 4

Kepta kuoja su česnakų ir grietinės padažu Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį, gausiai juo apibarstykite žuvį ir kepkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos