Kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta lašiša

Skanūs, sotūs ir sveiki pietūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite lašišos kepsnius.

Žingsnis 2

Kepta lašiša Žingsnis 2
Vieną pusę apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Iš folijos padarykite tuščią formą, patepkite ją augaliniu aliejumi. Į ruošinį įdėkite kepsnius. Antrąją pusę apipurkškite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį.

Žingsnis 3

Kepta lašiša Žingsnis 3
Pašaukite kepsnius į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Išimkite juos ir mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos