Kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta lašiša

Kepta menkė - skanus ir greitas patiekalas, kuris visada būna sultingas ir sotus. Jis labai skanus ir kaip atskiras patiekalas, ir su daržovių ar ryžių garnyru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša Žingsnis 1
Atšildykite mėtas, nuplaukite, nulupkite, supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepta lašiša Žingsnis 2
Sumaišykite miltus ir druską, kiekvieną gabalėlį apvoliokite šiame mišinyje, dėkite ant įkaitintos sviestu pateptos keptuvės.

Žingsnis 3

Kepta lašiša Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepta lašiša Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos