Kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lašiša

Greitas patiekalas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša Žingsnis 1
Nuplaukite lašišas, žirklėmis nukirpkite pelekus ir uodegas. Iškrapštykite vidų. Nulupkite žvynus.

Žingsnis 2

Kepta lašiša Žingsnis 2
Mėtas supjaustykite stambiais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kepta lašiša Žingsnis 3
Apibarstykite lašišas druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Kepta lašiša Žingsnis 4
Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į miltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos