Kepta lašiša su baltuoju padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Kepta lašiša su baltuoju padažu

Puikiai keptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje, kaip šiame recepte. Patiekdami žuvį apliekite baltuoju padažu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša su baltuoju padažu Žingsnis 1
Lašišos kepsnius perpjaukite pusiau, iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su baltuoju padažu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus ir kaparėlius.

Žingsnis 3

Kepta lašiša su baltuoju padažu Žingsnis 3
Paruoškite žuvies padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, kaparėlius ir krapus.

Žingsnis 4

Kepta lašiša su baltuoju padažu Žingsnis 4
Kepkite lašišą iš visų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 5

Kepta lašiša su baltuoju padažu Žingsnis 5
Patiekite keptą lašišą su baltuoju padažu lėkštėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos