Publikavimo data: 2024-06-11
Kepta lašiša su baltuoju padažu
Puikiai keptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje, kaip šiame recepte. Patiekdami žuvį apliekite baltuoju padažu.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius perpjaukite pusiau, iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus ir kaparėlius.
Žingsnis 3
Paruoškite žuvies padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, kaparėlius ir krapus.
Žingsnis 4
Kepkite lašišą iš visų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Patiekite keptą lašišą su baltuoju padažu lėkštėse.
Kategorijos