Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta lašiša su bazilikais
Žuvis kepama nuo seniausių laikų, tačiau šiais laikais yra daugybė įvairių jos paruošimo variantų. Kepta lašiša - tai patiekalas, kurį dabar žino visi. Jis puikiai tinka ir įprastiems šeimos pietums, ir šventiniam stalui. Paruošti šį patiekalą visai nesudėtinga, todėl jį galės paruošti kiekviena šeimininkė.
Žingsnis 1
Marinuokite lašišą prieskoniuose ir sojų padaže, įberkite džiovintų bazilikų ir paskleiskite juos ant žuvies. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 2
Šalia žuvies sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną ir pomidorą. Žuvį užpilkite padažu ir išspauskite citrinos sulčių. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 25 minutėms, tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir palikite 5 minutėms.
Kategorijos