Kepta lašiša su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta lašiša su citrina

Lašiša - didelė raudona lašišinių šeimos žuvis. Ji gana riebi, tačiau joje yra nesočiųjų riebalų, todėl ji daug sveikesnė už mėsą. Šios rūšies žuvis įtraukiama į sportininkų, pagyvenusių žmonių ir krūtimi maitinančių motinų racioną, taip pat naudojama vaikų papildomam maitinimui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša su citrina Žingsnis 1
Supjaustykite skerdeną nedideliais kepsneliais, įtrinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais pagal skonį.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su citrina Žingsnis 2
Įtrinkite citrinos žievele ir apšlakstykite citrinos sultimis. Suvyniokite į foliją ir palikite marinuotis šaldytuve 30-40 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir kepkite 20 minučių. Neuždenkite folijos iki galo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos