Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta lašiša su citrina
Lašiša - didelė raudona lašišinių šeimos žuvis. Ji gana riebi, tačiau joje yra nesočiųjų riebalų, todėl ji daug sveikesnė už mėsą. Šios rūšies žuvis įtraukiama į sportininkų, pagyvenusių žmonių ir krūtimi maitinančių motinų racioną, taip pat naudojama vaikų papildomam maitinimui.
Žingsnis 1
Supjaustykite skerdeną nedideliais kepsneliais, įtrinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais pagal skonį.
Žingsnis 2
Įtrinkite citrinos žievele ir apšlakstykite citrinos sultimis. Suvyniokite į foliją ir palikite marinuotis šaldytuve 30-40 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir kepkite 20 minučių. Neuždenkite folijos iki galo.
Kategorijos