Kepta lašiša su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lašiša su citrina

Kepta lašiša su citrina gali nustebinti jūsų svečius arba jūsų antrąją pusę romantišką vakarą. Lašišos mėsa yra labai švelni ir greitai iškepa, jos nereikia kelias valandas troškinti orkaitėje. Kartu su citrina ji įgauna lengvą rūgštelę ir tampa dar minkštesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša su citrina Žingsnis 1
Supjaustykite citriną žiedais. Paimkite kepimo indą ir ant dugno išdėliokite petražolių šakeles. Ant petražolių sudėkite citrinos žiedus. Ant citrinos išdėliokite lašišos filė ir užpilkite aliejumi bei vynu. Uždenkite formą folija ir kepkite 160 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Išimkite formą iš orkaitės ir leiskite žuviai 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos