Kepta lašiša su cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lašiša su cukinijomis

Lašiša yra vienas sveikiausių maisto produktų mūsų planetoje. Lašišoje yra polinesočiųjų riebalų rūgščių, daug mineralų ir vitaminų. O kartu su cukinijomis patiekalas yra sveikas ir labai skanus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša su cukinijomis Žingsnis 1
Pagardinkite kepsnius druska ir pipirais iš abiejų pusių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, perkelkite į tinkamą indą ir palikite marinuotis.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su cukinijomis Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite 8-10 mm storio griežinėliais. Dėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos ir pašaukite į iki 2000C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 3

Kepta lašiša su cukinijomis Žingsnis 3
Kepkite cukiniją, kol apačia lengvai paruduos, tada apverskite griežinėlius, pasūdykite ir ant viršaus išdėliokite bryndzos griežinėlius.

Žingsnis 4

Kepta lašiša su cukinijomis Žingsnis 4
Ant kiekvieno kepsnio uždėkite po kelias čiobrelių šakeles be kotelių ir išdėliokite juos ant grotelių arba ant iešmelių, padėtų ant kepimo skardos su cukinijomis. Kepkite 180⁰C temperatūroje apie 30 minučių, priklausomai nuo kepsnio dydžio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos