Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta lašiša su cukinijomis
Lašiša yra vienas sveikiausių maisto produktų mūsų planetoje. Lašišoje yra polinesočiųjų riebalų rūgščių, daug mineralų ir vitaminų. O kartu su cukinijomis patiekalas yra sveikas ir labai skanus.
Žingsnis 1
Pagardinkite kepsnius druska ir pipirais iš abiejų pusių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, perkelkite į tinkamą indą ir palikite marinuotis.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite 8-10 mm storio griežinėliais. Dėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos ir pašaukite į iki 2000C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Kepkite cukiniją, kol apačia lengvai paruduos, tada apverskite griežinėlius, pasūdykite ir ant viršaus išdėliokite bryndzos griežinėlius.
Žingsnis 4
Ant kiekvieno kepsnio uždėkite po kelias čiobrelių šakeles be kotelių ir išdėliokite juos ant grotelių arba ant iešmelių, padėtų ant kepimo skardos su cukinijomis. Kepkite 180⁰C temperatūroje apie 30 minučių, priklausomai nuo kepsnio dydžio.
Kategorijos