Kepta lašiša su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta lašiša su graikiniais riešutais

Kepta lašiša su graikiniais riešutais yra rusų virtuvės patiekalas. Lašiša pati savaime yra labai skani žuvis, tačiau kartu su riešutais ji tampa tikru gurmanišku patiekalu. Lašišoje labai daug augalinių riebalų ir omega-3 rūgščių. Tai sveika vakarienė, nes daugybė joje esančių medžiagų padeda numesti svorio, išsaugoti regėjimą ir širdies veiklą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašiša su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Į susmulkintus graikinius riešutus suberkite krapų sėklas ir augalinį aliejų. Viską gerai išmaišykite. Lašišą aptepkite graikinių riešutų mišiniu. Dėkite ją į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Į pjaustytus agurkus suberkite smulkintus krapus, druską, cukrų ir šlakelį aliejaus. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos