Publikavimo data: 2025-08-19
Kepta lašiša su graikiniais riešutais
Kepta lašiša su graikiniais riešutais yra rusų virtuvės patiekalas. Lašiša pati savaime yra labai skani žuvis, tačiau kartu su riešutais ji tampa tikru gurmanišku patiekalu. Lašišoje labai daug augalinių riebalų ir omega-3 rūgščių. Tai sveika vakarienė, nes daugybė joje esančių medžiagų padeda numesti svorio, išsaugoti regėjimą ir širdies veiklą.
Žingsnis 1
Į susmulkintus graikinius riešutus suberkite krapų sėklas ir augalinį aliejų. Viską gerai išmaišykite. Lašišą aptepkite graikinių riešutų mišiniu. Dėkite ją į įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 2
Į pjaustytus agurkus suberkite smulkintus krapus, druską, cukrų ir šlakelį aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos