Kepta lašiša su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Kepta lašiša su moliūgais

Lašiša yra ta žuvis, kuri pasižymi daugybe organizmui naudingų savybių. Joje yra nepakeičiamų aminorūgščių, taip pat mikroelementų: fosforo, magnio, geležies ir kalio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša su moliūgais Žingsnis 1
Paruoškite padažą: į dubenėlį sudėkite sviestą, garstyčias, sojų padažą ir medų. Užvirinkite, tada sudėkite česnaką ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su moliūgais Žingsnis 2
Į riebalais išteptą formą sudėkite kepsnius ir moliūgą. Tada visą žuvies ir moliūgo paviršių aptepkite padažu, taip pat žuvį apipilkite citrinos sultimis. Tuomet formą uždenkite folija ir 20 minučių pašaukite į iki 180⁰C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos