Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis
Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis - sotus ir sveikas patiekalas, puikiai tinkantis vakarienei. Lašišoje gausu baltymų ir vitaminų, tokių kaip A, E, PP ir B grupės vitaminai. Žuvyje taip pat yra mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, kalio, fosforo, natrio ir magnio. Garstyčios skatina virškinimą ir didina apetitą. Dėl mažo kaloringumo šis patiekalas puikiai tinka įtraukti į dietą.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite vidutine arba smulkia tarka.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, garstyčias ir česnako granules. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į likusius ingredientus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padėkite lašišą ant kepimo skardos arba kepimo indo. Aptepkite žuvį majonezo ir garstyčių mišiniu.
Žingsnis 4
Žuvį pabarstykite sūriu.
Kategorijos