Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis - sotus ir sveikas patiekalas, puikiai tinkantis vakarienei. Lašišoje gausu baltymų ir vitaminų, tokių kaip A, E, PP ir B grupės vitaminai. Žuvyje taip pat yra mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, kalio, fosforo, natrio ir magnio. Garstyčios skatina virškinimą ir didina apetitą. Dėl mažo kaloringumo šis patiekalas puikiai tinka įtraukti į dietą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite vidutine arba smulkia tarka.

Žingsnis 2

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, garstyčias ir česnako granules. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į likusius ingredientus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 3
Padėkite lašišą ant kepimo skardos arba kepimo indo. Aptepkite žuvį majonezo ir garstyčių mišiniu.

Žingsnis 4

Kepta lašiša su sūriu ir garstyčiomis Žingsnis 4
Žuvį pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos