Kepta lašiša Teriyaki padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepta lašiša Teriyaki padaže

Lašiša - lašišinių šeimos žuvis, mėgstama visose pasaulio šalyse, ši kilni ir graži žuvis yra populiariausia iš visų raudonųjų žuvų rūšių. Jos mėsa švelni ir skani, joje yra daug riebalų, vitaminų ir mikroelementų. Yra daug lašišos receptų, ji kepama, verdama, kepama ir rūkoma. Norint sveikai gyventi, bent kartą per savaitę reikėtų suvalgyti porciją lašišos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša Teriyaki padaže Žingsnis 1
Sumaišykite padažus, sudėkite česnaką, cukrų, išspauskite 1/4 citrinos ir užpilkite 30 ml vandens. Padažą supilkite į įkaitintą keptuvę, leiskite užvirti ir sudėkite žuvį, užpilkite verdančiu padažu ir virkite porą minučių.

Žingsnis 2

Kepta lašiša Teriyaki padaže Žingsnis 2
Apverskite žuvį, apšlakstykite aliejumi ir karštu padažu ir kepkite dar porą minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos