Publikavimo data: 2024-06-09
Kepta lašiša Teriyaki padaže
Lašiša - lašišinių šeimos žuvis, mėgstama visose pasaulio šalyse, ši kilni ir graži žuvis yra populiariausia iš visų raudonųjų žuvų rūšių. Jos mėsa švelni ir skani, joje yra daug riebalų, vitaminų ir mikroelementų. Yra daug lašišos receptų, ji kepama, verdama, kepama ir rūkoma. Norint sveikai gyventi, bent kartą per savaitę reikėtų suvalgyti porciją lašišos.
Žingsnis 1
Sumaišykite padažus, sudėkite česnaką, cukrų, išspauskite 1/4 citrinos ir užpilkite 30 ml vandens. Padažą supilkite į įkaitintą keptuvę, leiskite užvirti ir sudėkite žuvį, užpilkite verdančiu padažu ir virkite porą minučių.
Žingsnis 2
Apverskite žuvį, apšlakstykite aliejumi ir karštu padažu ir kepkite dar porą minučių.
Kategorijos