Kepta lašiša tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta lašiša tešloje

Kepta lašiša tešloje - skanus ir lengvas užkandis. Dėl didelio makro- ir mikroelementų, pavyzdžiui, kalio, natrio ir fosforo, vitaminų A, E ir B, kiekio lašiša yra gana sveika ir maistinga. Dėl didelio baltymų, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių kiekio lašiša taip pat yra labai maistinga. Šios medžiagos turi regeneruojamąjį poveikį plaukams, odai ir raumenims. Be to, lašiša mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir tonizuoja nervų sistemą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
500 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
50 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą maždaug 2-3 cm dydžio kubeliais iš kiekvienos pusės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 2
Sumaišykite miltus ir mieles. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 3
Įpilkite šilto pieno. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 1 valandai. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Išplakite baltymus ir įmaišykite į pakilusią tešlą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 4
Žuvies gabalėlius panardinkite į gautą tešlą.

Žingsnis 5

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 5
Įkaitinkite 1 litrą augalinio aliejaus ir kepkite jame žuvį 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Kepta lašiša tešloje Žingsnis 6
Išimkite keptą žuvį iš aliejaus ir padėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos