Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta lašiša tešloje
Kepta lašiša tešloje - skanus ir lengvas užkandis. Dėl didelio makro- ir mikroelementų, pavyzdžiui, kalio, natrio ir fosforo, vitaminų A, E ir B, kiekio lašiša yra gana sveika ir maistinga. Dėl didelio baltymų, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių kiekio lašiša taip pat yra labai maistinga. Šios medžiagos turi regeneruojamąjį poveikį plaukams, odai ir raumenims. Be to, lašiša mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir tonizuoja nervų sistemą.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą maždaug 2-3 cm dydžio kubeliais iš kiekvienos pusės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Sumaišykite miltus ir mieles. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Įpilkite šilto pieno. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 1 valandai. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Išplakite baltymus ir įmaišykite į pakilusią tešlą. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Žuvies gabalėlius panardinkite į gautą tešlą.
Žingsnis 5
Įkaitinkite 1 litrą augalinio aliejaus ir kepkite jame žuvį 5-7 minutes.
Žingsnis 6
Išimkite keptą žuvį iš aliejaus ir padėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos