Kepta lašišos filė su brokoliais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lašišos filė su brokoliais grietinėlės padaže

Švelnus troškinys grietinėlės ir sūrio padaže su lašiša ir daržovėmis patiks sultingos žuvies ir keptų daržovių mėgėjams. Grietinėlė ir sūris suteikia švelnią kreminę tekstūrą, o prieskoniai - skonį ir sodrumą. Kadangi lašiša yra daug riebalų turinti žuvis, patiekalas gaunasi labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašišos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Žuvies gabalėlius sudėkite į atskirą dubenį ir apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Išmaišykite ir palikite 30 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Kepta lašišos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, grietinėlę, tarkuotą sūrį, druską ir pipirus. Mišinį porą minučių plakite plaktuvu. Kepimo indą gausiai patepkite gabalėliu sviesto.

Žingsnis 3

Kepta lašišos filė su brokoliais grietinėlės padaže Žingsnis 3
Tolygiu sluoksniu ant formos išdėliokite žuvies gabalėlius, po to - brokolius. Ant viršaus užpilkite grietinėlės padažą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių. Leiskite atvėsti arba patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos