Kepta lašišos filė su brokoliais ir žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lašišos filė su brokoliais ir žiediniais kopūstais

Kepta lašišos filė su brokoliais ir žiediniais kopūstais - paprastas, skanus ir sveikas patiekalas. Prieskoniai suteikia nuostabų skonį, o baltasis vynas suteikia žuviai rafinuotesnį skonį. Daržovės puikiai papildo žuvį, patiekalas yra lengvas ir subalansuotas, todėl jį paruošti gali pavykti net ir nepatyrusiems virėjams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lašišos filė su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Supjaustykite lašišų filė porcijomis, įtrinkite jas druskos, pipirų ir raudonėlio mišiniu. Įkaitintoje keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių apkepkite lašišas. Tada į žuvį supilkite sviestą ir baltąjį vyną. Išmaišykite ir troškinkite apie 10-12 minučių, kol skystis išgaruos. Iškeptas filė sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Kepta lašišos filė su brokoliais ir žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Šaldytas daržoves apkepkite augaliniame aliejuje, įberkite juodųjų pipirų, druskos ir raudonėlio ir kepkite, kol išvirs. Apšlakstykite daržoves citrinos sultimis ir sudėkite į lėkštę kartu su žuvimi. Pabarstykite smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos