Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais

Šis nepaprastas ir labai gražus patiekalas tinka ir šventiniam stalui, ir šiltai vakarienei su artimiausiais žmonėmis. Lašiša yra labai sveika žuvis, joje gausu vitaminų ir mineralų, be to, ji padeda stiprinti nagus, plaukus ir odą. Kartu su pikantiškais laimais ir nepakartojamo skonio kaparėliais šis patiekalas patiks net patiems rafinuočiausiems gurmanams. Šis patiekalas turi mažai kalorijų, bet yra kupinas naudos. Kaip garnyras puikiai tiks bet kokio pavidalo bulvės arba kvinojos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant ugnies, sudėkite sviestą ir kaparėlius. Užvirinkite.

Žingsnis 2

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais Žingsnis 2
Nuolat maišydami įpilkite reikiamą kiekį grietinės. Virkite, kol užvirs. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 5-7 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Formos dugną išklokite folija. Ant folijos sudėkite žuvį.

Žingsnis 4

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais Žingsnis 4
Žuvį šiek tiek pasūdykite. Perpjaukite laimą per pusę ir supjaustykite griežinėliais. Ant kiekvieno žuvies gabalėlio uždėkite po laimo griežinėlį.

Žingsnis 5

Kepta lašišos filė su laimu ir kaparėliais Žingsnis 5
Išvirtą žuvį perkelkite į grietinėlės padažą ir šiek tiek pašildykite. Patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos