Kepta lydeka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta lydeka

Skani žuvis, kurią labai lengva paruošti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lydeka Žingsnis 1
Išvalykite žuvį nuo žvynų, pelekų ir vidaus organų. Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepta lydeka Žingsnis 2
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos, pipirų, krapų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta lydeka Žingsnis 3
Nulupkite graikinius riešutus ir sumalkite juos blenderiu.

Žingsnis 4

Kepta lydeka Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su riešutais.

Žingsnis 5

Kepta lydeka Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą ir alyvuogių aliejų.

Žingsnis 6

Kepta lydeka Žingsnis 6
Žuvį pakaitomis mirkykite miltuose, kiaušinyje, riešutuose ir sūryje.

Žingsnis 7

Kepta lydeka Žingsnis 7
Dėkite į keptuvę. Kepkite ant mažos ugnies iš visų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos