Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta lydeka
Skani žuvis, kurią labai lengva paruošti.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį nuo žvynų, pelekų ir vidaus organų. Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį. Įberkite druskos, pipirų, krapų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Nulupkite graikinius riešutus ir sumalkite juos blenderiu.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su riešutais.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite sviestą ir alyvuogių aliejų.
Žingsnis 6
Žuvį pakaitomis mirkykite miltuose, kiaušinyje, riešutuose ir sūryje.
Žingsnis 7
Dėkite į keptuvę. Kepkite ant mažos ugnies iš visų pusių.
Kategorijos