Kepta lydeka su makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta lydeka su makaronais

Kepta žuvis yra vienas paprasčiausių būdų paruošti skanią šviežią žuvį. Žuvyje gausu vitaminų ir mikroelementų. Jūsų dėmesiui pateikiu keptos lydekos su makaronais receptą - šis patiekalas skanus ir paruošiamas labai greitai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 3
Žuvies filė pamirkykite miltuose ir pabarstykite druska.

Žingsnis 4

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite žuvį.

Žingsnis 5

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 5
Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos: iš pradžių 5 minutes iš vienos pusės, tada apverskite ir sudėkite svogūnus, kepkite dar 5-7 minutes maišydami.

Žingsnis 6

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 6
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (laiką nurodykite ant pakuotės), nuplaukite.

Žingsnis 7

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 7
Ant makaronų sudėkite išvirtą žuvį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos