Kepta lydeka su makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta lydeka su makaronais

Kepta žuvis yra vienas paprasčiausių būdų paruošti skanią šviežią žuvį. Žuvyje gausu vitaminų ir mikroelementų. Jūsų dėmesiui pateikiu keptos lydekos su makaronais receptą - šis patiekalas skanus ir paruošiamas labai greitai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 3
Žuvies filė pamirkykite miltuose ir pabarstykite druska.

Žingsnis 4

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite žuvį.

Žingsnis 5

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 5
Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos: iš pradžių 5 minutes iš vienos pusės, tada apverskite ir sudėkite svogūnus, kepkite dar 5-7 minutes maišydami.

Žingsnis 6

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 6
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (laiką nurodykite ant pakuotės), nuplaukite.

Žingsnis 7

Kepta lydeka su makaronais Žingsnis 7
Ant makaronų sudėkite išvirtą žuvį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos