Publikavimo data: 2024-09-17
Kepta lydeka su makaronais
Kepta žuvis yra vienas paprasčiausių būdų paruošti skanią šviežią žuvį. Žuvyje gausu vitaminų ir mikroelementų. Jūsų dėmesiui pateikiu keptos lydekos su makaronais receptą - šis patiekalas skanus ir paruošiamas labai greitai.
Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Žuvies filė pamirkykite miltuose ir pabarstykite druska.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite žuvį.
Žingsnis 5
Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos: iš pradžių 5 minutes iš vienos pusės, tada apverskite ir sudėkite svogūnus, kepkite dar 5-7 minutes maišydami.
Žingsnis 6
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (laiką nurodykite ant pakuotės), nuplaukite.
Žingsnis 7
Ant makaronų sudėkite išvirtą žuvį.
Kategorijos