Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis
Vyne kepta žuvis įgauna neįprastų skonio atspalvių. įsivaizduokite, kas nutiktų, jei į vyną įmaišytumėte aromatinių žolelių, pavyzdžiui, čiobrelių? Gausite nepaprastai skanų ir sultingą patiekalą, kuris puikiai derės su bet kokiu garnyru. Išbandykite!
Žingsnis 1
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite žuvį ir užpilkite ją vynu. Įdėkite česnako skiltelių ir šviežių čiobrelių.
Žingsnis 2
Kepkite lydekas 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, pirmąsias 20 minučių - po aliuminio folijos dangčiu.
Žingsnis 3
Iš orkaitės ištrauktą žuvį sudėkite į lėkštę, pagardinkite prieskoniais ir papuoškite citrinos griežinėliais bei šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos