Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis

Vyne kepta žuvis įgauna neįprastų skonio atspalvių. įsivaizduokite, kas nutiktų, jei į vyną įmaišytumėte aromatinių žolelių, pavyzdžiui, čiobrelių? Gausite nepaprastai skanų ir sultingą patiekalą, kuris puikiai derės su bet kokiu garnyru. Išbandykite!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.52/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis Žingsnis 1
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite žuvį ir užpilkite ją vynu. Įdėkite česnako skiltelių ir šviežių čiobrelių.

Žingsnis 2

Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis Žingsnis 2
Kepkite lydekas 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, pirmąsias 20 minučių - po aliuminio folijos dangčiu.

Žingsnis 3

Kepta lydeka vyne su aromatinėmis žolelėmis Žingsnis 3
Iš orkaitės ištrauktą žuvį sudėkite į lėkštę, pagardinkite prieskoniais ir papuoškite citrinos griežinėliais bei šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos