Kepta menkė po marinatu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta menkė po marinatu

Menkės filė su svogūnų ir morkų marinatu. Paprastas ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis su ryžiais arba bulvėmis.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Kepta menkė po marinatu Žingsnis 1
Žuvį sudėkite į formą, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 2

Kepta menkė po marinatu Žingsnis 2
Patepkite majonezu.

Žingsnis 3

Kepta menkė po marinatu Žingsnis 3
Išdėliokite svogūnus ir morkas, prieš tai juos pakepinę saulėgrąžų aliejuje.

Žingsnis 4

Kepta menkė po marinatu Žingsnis 4
Tada įdedame pomidorą.

Žingsnis 5

Kepta menkė po marinatu Žingsnis 5
Viską pabarstykite sūriu ir siųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos