Kepta menkė su garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kepta menkė su garnyru

Jūros žuvis kepama keptuvėje su morkomis ir svogūnais. Žuvį su daržovėmis galima laikyti savarankišku patiekalu. Maistui ruošti galima naudoti šviežią arba šaldytą žuvį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta menkė su garnyru Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Supjaustykite žuvį porcijomis. Pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite žuvį iš abiejų pusių 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Į žuvį suberkite svogūną, po 3-4 minučių į keptuvę sudėkite morkas. Daržoves su žuvimi kepkite 1-2 minutes. Supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos