Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta menkė tešloje
Kepta žuvis - tai patiekalas, kuris visada kvepia ir atrodo apetitiškai. Žuvis kartu su bulvėmis arba ryžiais yra puikus vakarienės ar pietų patiekalas. Paruoškite šį navagos tešloje receptą ir mėgaukitės jos skoniu.
Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite vidų ir išorę.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 3
Tešlai ruošti celofaniniame maišelyje sumaišykite druską, miltus, pipirus ir prieskonius. Į vidų sudėkite žuvies gabalėlius, maišelį užriškite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir sviestą.
Žingsnis 5
Kepkite žuvį, kol iš abiejų pusių apskrus.
Kategorijos