Kepta menkė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta menkė tešloje

Kepta žuvis - tai patiekalas, kuris visada kvepia ir atrodo apetitiškai. Žuvis kartu su bulvėmis arba ryžiais yra puikus vakarienės ar pietų patiekalas. Paruoškite šį navagos tešloje receptą ir mėgaukitės jos skoniu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepta menkė tešloje Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite vidų ir išorę.

Žingsnis 2

Kepta menkė tešloje Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 3

Kepta menkė tešloje Žingsnis 3
Tešlai ruošti celofaniniame maišelyje sumaišykite druską, miltus, pipirus ir prieskonius. Į vidų sudėkite žuvies gabalėlius, maišelį užriškite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepta menkė tešloje Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir sviestą.

Žingsnis 5

Kepta menkė tešloje Žingsnis 5
Kepkite žuvį, kol iš abiejų pusių apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos