Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta mėsa su bulvėmis
Patiekalas labai skanus, sotus ir lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Bulves virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 2
Kepimo indą arba kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir paskleiskite tolygų sluoksnį maltos mėsos.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnus.
Žingsnis 4
Bulves atvėsinkite, supjaustykite lėkštėmis arba lazdelėmis, išdėliokite sluoksniu ant svogūnų.
Žingsnis 5
Majonezą sumaišykite su sojų padažu, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite bulves gautu padažu.
Žingsnis 6
Pabarstykite sūriu ir pašaukite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos