Kepta mėsa su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta mėsa su bulvėmis

Patiekalas labai skanus, sotus ir lengvai paruošiamas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 1
Bulves virkite, kol išvirs iki pusės.

Žingsnis 2

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 2
Kepimo indą arba kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir paskleiskite tolygų sluoksnį maltos mėsos.

Žingsnis 3

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnus.

Žingsnis 4

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 4
Bulves atvėsinkite, supjaustykite lėkštėmis arba lazdelėmis, išdėliokite sluoksniu ant svogūnų.

Žingsnis 5

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 5
Majonezą sumaišykite su sojų padažu, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite bulves gautu padažu.

Žingsnis 6

Kepta mėsa su bulvėmis Žingsnis 6
Pabarstykite sūriu ir pašaukite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos