Kepta mėta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta mėta

Mėgstame valgyti žuvį. Vienas iš mažmeninės prekybos tinklų pateikė viliojantį pasiūlymą: 40 proc. pinigų grąžinimas visai žuviai. Negalėjau jo atsisakyti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kepta mėta Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, nupjaukite visus pelekus ir uodegas.

Žingsnis 2

Kepta mėta Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, prieskonius ir druską.

Žingsnis 3

Kepta mėta Žingsnis 3
Panardinkite lašišos gabalėlius į miltų mišinį.

Žingsnis 4

Kepta mėta Žingsnis 4
Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę. Kepkite maždaug po septynias minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos