Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta pangasijaus filė su daržovėmis ir sūriu
Pangasijaus filė idealiai tinka tiems, kurie mėgsta sveiką gyvenimo būdą. Šiame žuvies patiekale gausu baltymų ir aminorūgščių. Dėl sūrio ir žiedinių kopūstų jis yra labai sotus, švelnios ir sūrios tekstūros.
Žingsnis 1
Į kepimo indą pradėkite viską sluoksniuoti. Ant apatinio sluoksnio dėkite kopūstų griežinėlius, tada pabarstykite druska ir pipirais. Tada pabarstykite puse tarkuoto sūrio, išdėliokite žuvies filė, ją taip pat pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant viršaus uždėkite svogūnų žiedus.
Žingsnis 2
Tada ant viršaus sudėkite pomidorų žiedus ir gausiai aptepkite majonezu, paskirstydami jį po visą paviršių. Ant viršaus uždėkite likusį sūrį. Pašaukite patiekalą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių. Jei po 25-30 minučių ant viršaus susidaro plutelė, uždenkite patiekalą folija ir kepkite dar 10-15 minučių.
Kategorijos