Kepta pangasijaus filė su daržovėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta pangasijaus filė su daržovėmis ir sūriu

Pangasijaus filė idealiai tinka tiems, kurie mėgsta sveiką gyvenimo būdą. Šiame žuvies patiekale gausu baltymų ir aminorūgščių. Dėl sūrio ir žiedinių kopūstų jis yra labai sotus, švelnios ir sūrios tekstūros.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta pangasijaus filė su daržovėmis ir sūriu Žingsnis 1
Į kepimo indą pradėkite viską sluoksniuoti. Ant apatinio sluoksnio dėkite kopūstų griežinėlius, tada pabarstykite druska ir pipirais. Tada pabarstykite puse tarkuoto sūrio, išdėliokite žuvies filė, ją taip pat pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant viršaus uždėkite svogūnų žiedus.

Žingsnis 2

Kepta pangasijaus filė su daržovėmis ir sūriu Žingsnis 2
Tada ant viršaus sudėkite pomidorų žiedus ir gausiai aptepkite majonezu, paskirstydami jį po visą paviršių. Ant viršaus uždėkite likusį sūrį. Pašaukite patiekalą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių. Jei po 25-30 minučių ant viršaus susidaro plutelė, uždenkite patiekalą folija ir kepkite dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos