Kepta rausvoji lašiša su sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Kepta rausvoji lašiša su sūriu ir pomidorais

Kepta rausvoji lašiša su sūriu - XX a. išpopuliarėjęs europietiškas patiekalas. Šiame patiekale yra daug fosforo ir mineralų, kurie labai naudingi žmogaus organizmui. Didelis fosforo kiekis padeda stiprinti mažų vaikų kaulus, o dėl sūrio plutelės jie mielai valgo šį patiekalą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta rausvoji lašiša su sūriu ir pomidorais Žingsnis 1
Rausvosios lašišos filė gerai nuplaukite ir nulupkite odą. Įsitikinkite, kad nėra kaulų, o jei jų yra, išimkite juos. Sudėkite žuvį į formą, kurioje ją kepsite. Sumaišykite majonezą ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite žuvį druska ir pipirais ir aptepkite padažu.

Žingsnis 2

Kepta rausvoji lašiša su sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Paimkite pomidorus ir perpjaukite juos per pusę, o tada griežinėliais. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Sudėkite pomidorus ant žuvies ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais. Viską gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos