Kepta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta skumbrė

Skanus ir gražus skumbrės virimo receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kepta skumbrė Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite taip, kaip parodyta nuotraukoje, pašalinkite galvą ir uodegą, visą vidų ir plėvelę. Skumbrę perpjaukite išilgai stuburo, kad pilvo dalis liktų nepažeista, ir pagal skonį pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė Žingsnis 2
Tuomet apverskite skumbrę ir padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė Žingsnis 3
Į sojų padažą įpilkite citrinos sulčių.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė Žingsnis 4
Sudėkite žuvį ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, apverskite supjaustytus žuvies gabalėlius į išorę, kaip parodyta nuotraukoje, ir gausiai aptepkite padažu. Siųskite kepti į iki 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos