Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta skumbrė ant daržovių lysvės su pienu
Neįprastas žuvies ir pieno derinys iš pradžių gali nustebinti ir atstumti, tačiau nesijaudinkite, kartą paragavę šį skonį įsiminsite ilgam ir jis taps vienu mėgstamiausių. Pats skumbrės skonis labai malonus ir švelnus, o pienas padės žuviai tapti dar švelnesnei.
Žingsnis 1
Paimkite kepimo formą ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Morkas supjaustykite apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sudėkite daržoves į paruoštą formą.
Žingsnis 2
Į skumbrės vidų sudėkite likusias daržoves ir pagardinkite druska, rozmarinais ir pipirais. Padėkite skumbrę ant daržovių sluoksnio ir užpilkite pienu. Kepkite 200 °C temperatūroje 25 minutes.
Kategorijos