Kepta skumbrė ant daržovių lysvės su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta skumbrė ant daržovių lysvės su pienu

Neįprastas žuvies ir pieno derinys iš pradžių gali nustebinti ir atstumti, tačiau nesijaudinkite, kartą paragavę šį skonį įsiminsite ilgam ir jis taps vienu mėgstamiausių. Pats skumbrės skonis labai malonus ir švelnus, o pienas padės žuviai tapti dar švelnesnei.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Kepta skumbrė ant daržovių lysvės su pienu Žingsnis 1
Paimkite kepimo formą ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Morkas supjaustykite apskritimais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sudėkite daržoves į paruoštą formą.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė ant daržovių lysvės su pienu Žingsnis 2
Į skumbrės vidų sudėkite likusias daržoves ir pagardinkite druska, rozmarinais ir pipirais. Padėkite skumbrę ant daržovių sluoksnio ir užpilkite pienu. Kepkite 200 °C temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos