Kepta skumbrė folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta skumbrė folijoje

Kepta skumbrė - tai įrodymas, kad net ir paprasčiausi receptai, kuriems nereikia daug ingredientų, gali būti labai skanūs. Žuvis kepama folijoje su grietinės padažu, todėl skumbrė tampa labai minkšta ir pikantiška.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė folijoje Žingsnis 1
Dabar pereikite prie patiekalo gaminimo. Kepimo skardą išklokite folija ir patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Ant folijos sudėkite 3-4 svogūnų žiedus.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė folijoje Žingsnis 2
Supilkite grietinę, pagardinkite druska, žuvies prieskoniais ir sezamo sėklomis. Dabar sudėkite skumbrę ir dar kartą pakartokite veiksmus. Vėl užpilkite grietinę, pabarstykite druska ir žuvies prieskoniais.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė folijoje Žingsnis 3
Pabaigoje įdėkite daugiau svogūnų žiedų. Dabar iš folijos suformuokite laivelį, kad jis gerai uždengtų šonus, o viršus būtų šiek tiek atviras. Tą patį padarykite ir su likusiomis skumbrės skerdenomis. Dėkite į orkaitę 30 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos