Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta skumbrė folijoje
Kepta skumbrė - tai įrodymas, kad net ir paprasčiausi receptai, kuriems nereikia daug ingredientų, gali būti labai skanūs. Žuvis kepama folijoje su grietinės padažu, todėl skumbrė tampa labai minkšta ir pikantiška.
Žingsnis 1
Dabar pereikite prie patiekalo gaminimo. Kepimo skardą išklokite folija ir patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Ant folijos sudėkite 3-4 svogūnų žiedus.
Žingsnis 2
Supilkite grietinę, pagardinkite druska, žuvies prieskoniais ir sezamo sėklomis. Dabar sudėkite skumbrę ir dar kartą pakartokite veiksmus. Vėl užpilkite grietinę, pabarstykite druska ir žuvies prieskoniais.
Žingsnis 3
Pabaigoje įdėkite daugiau svogūnų žiedų. Dabar iš folijos suformuokite laivelį, kad jis gerai uždengtų šonus, o viršus būtų šiek tiek atviras. Tą patį padarykite ir su likusiomis skumbrės skerdenomis. Dėkite į orkaitę 30 min.
Kategorijos