Kepta skumbrė iš močiutės kulinarinės knygos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta skumbrė iš močiutės kulinarinės knygos

Šį receptą paėmiau iš savo močiutės kulinarinės knygos. Patiekalas labai skanus ir švelnus.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta skumbrė iš močiutės kulinarinės knygos Žingsnis 1
Nuo skumbrės pašalinkite galvą ir uodegą. Išdarinėkite ir nuplaukite žuvies vidų. Pašalinkite odą ir atskirkite nuo stuburo. Odos pusėje padarykite įpjovas.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė iš močiutės kulinarinės knygos Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite džiovintus česnakus, papriką, druską, maltus juoduosius pipirus, medų ir citrinos sultis. Šiuo marinatu aptepkite žuvį ir palikite marinuotis 2-3 valandas.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė iš močiutės kulinarinės knygos Žingsnis 3
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos