Kepta skumbrė su avokadų salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta skumbrė su avokadų salotomis

Skumbrės, kaip ir bet kurios kitos žuvies, kepimas yra vienas iš naudingiausių gaminimo būdų. Jame nėra jokių ypatingų paslapčių ir sudėtingumų, tačiau pagrindinis privalumas yra tas, kad tokiu būdu žuvis išlaiko visas savo natūralias savybes ir yra mums naudinga. Skumbrė išlaiko vitaminus, mineralus, omega riebalų rūgštis. O jei dar pridėsite avokadų, kurių sudėtyje gausu sudėties, nauda padidės kelis kartus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su avokadų salotomis Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Iš skumbrės išimkite kaulus, palikite vieną filė, nuvalykite drėgmę. Šiek tiek pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite žuvį ant kepimo skardoje įtaisytos grotelių 6-7 minutes.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su avokadų salotomis Žingsnis 2
Plonais griežinėliais supjaustytą svogūną pagardinkite druska ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Tada sudėkite stambiai supjaustytus pomidorus ir avokadą. Sudėkite visas daržoves į dubenį, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos