Publikavimo data: 2024-06-24
Kepta skumbrė su šonine ir lecho
Tai apetitą žadinantis ir sotus patiekalas, kuris jus pradžiugins neįprastu žuvies ir šoninės skonio deriniu. Tokį sveiką ir skanų patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Pagardinkite filė druska ir pipirais, pabarstykite čiobreliais ir citrinos žievele bei apšlakstykite citrinos sultimis. Ant kiekvienos filė uždėkite po gabalėlį šoninės ir po griežinėlį mocarelos.
Žingsnis 2
Susukite į ritinėlį, sutvirtinkite dantų krapštuku, įdėkite į formą ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 10-15 min.
Žingsnis 3
Lęšiui paruošti vidutinio dydžio kubeliais supjaustykite morkas, dviejų spalvų paprikas, svogūnus ir česnakus. Aitriąją papriką susmulkinkite pagal skonį.
Žingsnis 4
Viską apkepkite augaliniame aliejuje, sudėkite pomidorus su jų sultimis, šiek tiek čiobrelių, cukraus ir druskos, citrinos žievelę ir sultis, pasūdykite. Pabaigoje įberkite petražolių.
Kategorijos