Kepta skumbrė su šonine ir lecho pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kepta skumbrė su šonine ir lecho

Tai apetitą žadinantis ir sotus patiekalas, kuris jus pradžiugins neįprastu žuvies ir šoninės skonio deriniu. Tokį sveiką ir skanų patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su šonine ir lecho Žingsnis 1
Pagardinkite filė druska ir pipirais, pabarstykite čiobreliais ir citrinos žievele bei apšlakstykite citrinos sultimis. Ant kiekvienos filė uždėkite po gabalėlį šoninės ir po griežinėlį mocarelos.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su šonine ir lecho Žingsnis 2
Susukite į ritinėlį, sutvirtinkite dantų krapštuku, įdėkite į formą ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 10-15 min.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė su šonine ir lecho Žingsnis 3
Lęšiui paruošti vidutinio dydžio kubeliais supjaustykite morkas, dviejų spalvų paprikas, svogūnus ir česnakus. Aitriąją papriką susmulkinkite pagal skonį.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė su šonine ir lecho Žingsnis 4
Viską apkepkite augaliniame aliejuje, sudėkite pomidorus su jų sultimis, šiek tiek čiobrelių, cukraus ir druskos, citrinos žievelę ir sultis, pasūdykite. Pabaigoje įberkite petražolių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos