Publikavimo data: 2025-08-21
Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais
Labai sultingas ir skanus patiekalas, kuris papuoš jūsų šventinį stalą. Skumbrė patiks visiems jūsų svečiams. Paruoškite šią neįprastą žuvį ir nepasigailėsite.
Žingsnis 1
Atsargiai pašalinkite žuvies nugarkaulį ir, jei įmanoma, išimkite kaulus. Skumbrė yra gana kaulėta žuvis, bet skani.
Žingsnis 2
Kruopščiai nuplaukite žuvies filė, pašalinkite visus pelekus nuo žuvies išorės. Marinuokite žuvų prieskoniais pagal skonį ir palikite pastovėti. Galite šiek tiek pasūdyti, bet kadangi viduje bus sūrio, žuvis bus sūri.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite žiedais ir sutarkuokite sūrį. Į kiekvieną filė įdėkite po 3-4 pomidorų žiedus ir sūrio. Uždarykite filė, kaip parodyta nuotraukoje, ir suriškite virvele, kad filė nesuplyštų.
Žingsnis 4
Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms. Praėjus šiam laikui foliją atidarykite, kad žuvis iškeptų ant viršaus. Po 5 minučių žuvis jau paruošta!
Kategorijos