Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais

Labai sultingas ir skanus patiekalas, kuris papuoš jūsų šventinį stalą. Skumbrė patiks visiems jūsų svečiams. Paruoškite šią neįprastą žuvį ir nepasigailėsite.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Atsargiai pašalinkite žuvies nugarkaulį ir, jei įmanoma, išimkite kaulus. Skumbrė yra gana kaulėta žuvis, bet skani.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Kruopščiai nuplaukite žuvies filė, pašalinkite visus pelekus nuo žuvies išorės. Marinuokite žuvų prieskoniais pagal skonį ir palikite pastovėti. Galite šiek tiek pasūdyti, bet kadangi viduje bus sūrio, žuvis bus sūri.

Žingsnis 3

Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite žiedais ir sutarkuokite sūrį. Į kiekvieną filė įdėkite po 3-4 pomidorų žiedus ir sūrio. Uždarykite filė, kaip parodyta nuotraukoje, ir suriškite virvele, kad filė nesuplyštų.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė su sūriu ir pomidorais Žingsnis 4
Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms. Praėjus šiam laikui foliją atidarykite, kad žuvis iškeptų ant viršaus. Po 5 minučių žuvis jau paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos