Kepta skumbrė su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta skumbrė su svogūnais

Skumbrė yra skani, riebi ir maistinga žuvis. Labai skanu ją kepti. Šiame recepte naudojama daug svogūnų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su svogūnais Žingsnis 1
Nuplaukite skumbrę ir išvalykite jos vidų. Galvų ir pelekų nenuimkite.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su svogūnais Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ant kepimo skardos.

Žingsnis 3

Nulupkite svogūną, supjaustykite jį žiedais.

Žingsnis 4

Kepta skumbrė su svogūnais Žingsnis 4
Ant žuvies sudėkite svogūnus, apšlakstykite aliejumi.

Žingsnis 5

Kepta skumbrė su svogūnais Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į orkaitę. Kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos