Publikavimo data: 2024-06-16
Kepta skumbrė su svogūnais ir majonezu
Skumbrė su majonezu - universalus patiekalas, kuris tiks ir šventiniam stalui, ir namų stalui, kai po darbo pritrūksta laiko. Žinoma, kad žuvis turi daug naudingų savybių, joje yra daug baltymų, o kepimas yra vienas naudingiausių jos gaminimo būdų.
Žingsnis 1
Išvalykite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais, pašalinkite žuvies galvą, pelekus, uodegą, sudėkite išvalytas skerdenas į svogūną, pasūdykite, pagal skonį pagardinkite prieskoniais, užpilkite majonezu. Išmaišykite. Palikite kelioms minutėms, kad žuvis įsigertų?
Žingsnis 2
Paruoškite kepimo indą, patepkite jį augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite žuvį ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Palikite dar kelioms minutėms, kad apskrustų.
Kategorijos