Kepta skumbrė su svogūnais ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kepta skumbrė su svogūnais ir majonezu

Skumbrė su majonezu - universalus patiekalas, kuris tiks ir šventiniam stalui, ir namų stalui, kai po darbo pritrūksta laiko. Žinoma, kad žuvis turi daug naudingų savybių, joje yra daug baltymų, o kepimas yra vienas naudingiausių jos gaminimo būdų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė su svogūnais ir majonezu Žingsnis 1
Išvalykite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais, pašalinkite žuvies galvą, pelekus, uodegą, sudėkite išvalytas skerdenas į svogūną, pasūdykite, pagal skonį pagardinkite prieskoniais, užpilkite majonezu. Išmaišykite. Palikite kelioms minutėms, kad žuvis įsigertų?

Žingsnis 2

Kepta skumbrė su svogūnais ir majonezu Žingsnis 2
Paruoškite kepimo indą, patepkite jį augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite žuvį ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Palikite dar kelioms minutėms, kad apskrustų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos