Publikavimo data: 2024-09-22
Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė"
Skumbrė yra labai naudinga žuvis, pasižyminti nuostabia maistine verte, joje yra beveik visų mikroelementų, būtinų aktyviam ir sveikam gyvenimui. Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė" nėra sudėtinga paruošti, tačiau ji skani ir minkšta, o dėl paprikos ir česnako - neįtikėtinai kvapni.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku, suberkite papriką, petražoles, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Šiuo marinatu gerai aptepkite žuvies puseles ir palikite 1 valandą.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite į ją skardą su žuvimi ir kepkite patiekalą 20-25 min.
Kategorijos