Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė"

Skumbrė yra labai naudinga žuvis, pasižyminti nuostabia maistine verte, joje yra beveik visų mikroelementų, būtinų aktyviam ir sveikam gyvenimui. Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė" nėra sudėtinga paruošti, tačiau ji skani ir minkšta, o dėl paprikos ir česnako - neįtikėtinai kvapni.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė" Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuogių aliejų, česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku, suberkite papriką, petražoles, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Šiuo marinatu gerai aptepkite žuvies puseles ir palikite 1 valandą.

Žingsnis 2

Kepta skumbrė "Žvejo vakarienė" Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite į ją skardą su žuvimi ir kepkite patiekalą 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos