Kepta tešla belyashi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta tešla belyashi

Skanūs, sultingi beliašai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kepta tešla belyashi Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kepta tešla belyashi Žingsnis 2
Pagal skonį įberkite druskos, pipirų.

Žingsnis 3

Kepta tešla belyashi Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 4

Kepta tešla belyashi Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Kepta tešla belyashi Žingsnis 5
Iš nedidelio gabalėlio tešlos iškočiokite rutuliuką, rankomis iškočiokite jį į ploną paplotėlį, ant jo uždėkite tokį pat maltos mėsos rutuliuką.

Žingsnis 6

Kepta tešla belyashi Žingsnis 6
Švelniai suspauskite tešlą iš visų pusių, palikdami nedidelę angą.

Žingsnis 7

Kepta tešla belyashi Žingsnis 7
Į keptuvę įpilkite pakankamai aliejaus, gerai įkaitinkite, sudėkite belyashi perforuota puse žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 8

Kepta tešla belyashi Žingsnis 8
Apverskite ir kepkite, kol mėsa ir tešla iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, pyragai, sotūs pyragai, belyashi, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, sausų mielių paplotėliai

Kategorijos