Publikavimo data: 2025-08-19
Kepta tešla belyashi
Skanūs, sultingi beliašai.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pagal skonį įberkite druskos, pipirų.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Iš nedidelio gabalėlio tešlos iškočiokite rutuliuką, rankomis iškočiokite jį į ploną paplotėlį, ant jo uždėkite tokį pat maltos mėsos rutuliuką.
Žingsnis 6
Švelniai suspauskite tešlą iš visų pusių, palikdami nedidelę angą.
Žingsnis 7
Į keptuvę įpilkite pakankamai aliejaus, gerai įkaitinkite, sudėkite belyashi perforuota puse žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 8
Apverskite ir kepkite, kol mėsa ir tešla iškeps.
Kategorijos