Kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta žuvis

Žuvis būna minkšta ir skani.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis Žingsnis 1
Nuplaukite lašišos kepsnius, sudėkite į gilų dubenį, suberkite žuvies prieskonius, druską pagal skonį ir citrinos sultis. Palikite šaldytuve 10 minučių (jei turite laiko, galite palikti kelioms valandoms).

Žingsnis 2

Kepta žuvis Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite marinuotą žuvį ir kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 min. iš kiekvienos pusės (retkarčiais apversdami), pirmąsias 3 minutes galima kepti uždengus dangčiu.

Žingsnis 3

Kepta žuvis Žingsnis 3
Nuimkite nuo kaitlentės ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos