Kepta žuvis ir traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta žuvis ir traškučiai

Skani ir paprasta vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite produktus, sutarkuokite morkas, supjaustykite bulves žiedais, susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 2
Sudėkite bulves į formą, jas pasūdykite.

Žingsnis 3

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 3
Įdėkite žuvį.

Žingsnis 4

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 4
Apšlakstykite majonezu, druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 5
Keptuvėje saulėgrąžų aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas, sudėkite ant viršaus.

Žingsnis 6

Kepta žuvis ir traškučiai Žingsnis 6
Viską pabarstykite sūriu ir 45 minutes pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos