Kepta žuvis "lydeka". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta žuvis "lydeka".

Su prieskoniais ir majonezu kepta švelni lydeka patiks visiems šeimos nariams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis "lydeka". Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir apvoliokite miltuose su prieskoniais ir druska.

Žingsnis 2

Kepta žuvis "lydeka". Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Kepta žuvis "lydeka". Žingsnis 3
Kai apskrunda auksinė plutelė, apipilkite gabalėlius majonezu ir pabarstykite žolelėmis. Uždenkite dangčiu ir palikite ant silpnos ugnies 2-3 min. Žuvis paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos