Kepta žuvis sezamo sėklose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta žuvis sezamo sėklose

Šis patiekalas - gurmaniškas malonumas. Sezamas išsaugo žuvies sultingumą, suteikia pikantišką riešutų skonį ir aromatingą traškią plutelę. Vienas iš lašišos kepsnių privalumų - greitas paruošimas. Nepaisant to, kad žuvis kepama keptuvėje, ji neapkrauna organizmo, todėl puikiai tinka vakarienei. Žuvį sezamo sėklose derinkite su lengvomis salotomis ir daržovėmis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis sezamo sėklose Žingsnis 1
Žuvies kepsnius užpilkite marinatu. Kiekvieną gabalėlį gerai apvoliokite. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Kepta žuvis sezamo sėklose Žingsnis 2
Žuvį, pastovėjusią marinate, pirmiausia pamerkite į miltus, tada į kiaušinį, tada į sezamo sėklas. Kepkite iš abiejų pusių po 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos