Publikavimo data: 2025-08-19
Kepta žuvis sezamo sėklose
Šis patiekalas - gurmaniškas malonumas. Sezamas išsaugo žuvies sultingumą, suteikia pikantišką riešutų skonį ir aromatingą traškią plutelę. Vienas iš lašišos kepsnių privalumų - greitas paruošimas. Nepaisant to, kad žuvis kepama keptuvėje, ji neapkrauna organizmo, todėl puikiai tinka vakarienei. Žuvį sezamo sėklose derinkite su lengvomis salotomis ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Žuvies kepsnius užpilkite marinatu. Kiekvieną gabalėlį gerai apvoliokite. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 2
Žuvį, pastovėjusią marinate, pirmiausia pamerkite į miltus, tada į kiaušinį, tada į sezamo sėklas. Kepkite iš abiejų pusių po 3-5 minutes.
Kategorijos