Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta žuvis "Skanus".
Labai sotus ir ne itin kaloringas patiekalas, tinkantis besilaikantiems dietos.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį.
Žingsnis 2
Išskleiskite foliją, kurioje bus kepama žuvis.
Žingsnis 3
Padėkite žuvį ant folijos.
Žingsnis 4
Žuvį įtrinkite aliejumi ir prieskoniais. Ant viršaus uždėkite lauro lapus.
Žingsnis 5
Žuvį 20 minučių suvyniokite į foliją, kad marinuotųsi.
Žingsnis 6
Pašaukite į iki 190-200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.
Žingsnis 7
Po 15-20 minučių atidarykite foliją ir palikite dar 5-10 minučių. Žuvis paruošta!
Kategorijos