Kepta žuvis "Skanus". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta žuvis "Skanus".

Labai sotus ir ne itin kaloringas patiekalas, tinkantis besilaikantiems dietos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 1
Išvalykite žuvį.

Žingsnis 2

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 2
Išskleiskite foliją, kurioje bus kepama žuvis.

Žingsnis 3

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 3
Padėkite žuvį ant folijos.

Žingsnis 4

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 4
Žuvį įtrinkite aliejumi ir prieskoniais. Ant viršaus uždėkite lauro lapus.

Žingsnis 5

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 5
Žuvį 20 minučių suvyniokite į foliją, kad marinuotųsi.

Žingsnis 6

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 6
Pašaukite į iki 190-200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.

Žingsnis 7

Kepta žuvis "Skanus". Žingsnis 7
Po 15-20 minučių atidarykite foliją ir palikite dar 5-10 minučių. Žuvis paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos