Kepta žuvis su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta žuvis su obuoliais

Kepta žuvis su obuoliais būna labai švelni ir sultinga. Šis gaminimo būdas neabejotinai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių. Dėl daržovių sultingumo žuvis sugeria visas sultis ir išlaiko savo, įgaudama naujų skonių. Puikiai parinktas nedidelis prieskonių rinkinys, kuris puikiai papildo žuvies skonį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis su obuoliais Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų su prieskoniais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Aptepkite žuvį iš visų pusių prieskonių sluoksniu.

Žingsnis 2

Kepta žuvis su obuoliais Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite vidutinio storio plunksnomis, o morkas - stambiais kubeliais. Į kepimo indą įdėkite foliją ir ant jos sudėkite supjaustytas daržoves.

Žingsnis 3

Kepta žuvis su obuoliais Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite į 8 dalis ir nulupkite sėklas. Obuolius sudėkite ant morkų ir svogūnų. Ant obuolių sudėkite žuvies prieskonius. Uždenkite folija ir kepkite 40 minučių 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos