Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta žuvis su obuoliais
Kepta žuvis su obuoliais būna labai švelni ir sultinga. Šis gaminimo būdas neabejotinai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių. Dėl daržovių sultingumo žuvis sugeria visas sultis ir išlaiko savo, įgaudama naujų skonių. Puikiai parinktas nedidelis prieskonių rinkinys, kuris puikiai papildo žuvies skonį.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų su prieskoniais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Aptepkite žuvį iš visų pusių prieskonių sluoksniu.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite vidutinio storio plunksnomis, o morkas - stambiais kubeliais. Į kepimo indą įdėkite foliją ir ant jos sudėkite supjaustytas daržoves.
Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite į 8 dalis ir nulupkite sėklas. Obuolius sudėkite ant morkų ir svogūnų. Ant obuolių sudėkite žuvies prieskonius. Uždenkite folija ir kepkite 40 minučių 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos