Kepta žuvis su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta žuvis su prieskoniais

Mūsų šeimoje yra vaikų, kurie dar nemoka išimti kaulų iš žuvies. Todėl dažnai gaminu filė. Vienu iš receptų pasidalysiu šiandien.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Kepta žuvis su prieskoniais Žingsnis 1
Išvalykite žuvį nuo stuburo ir odos (galite naudoti paruoštą filė). Atskirame dubenyje sutarkuokite česnaką, įberkite druskos, ghi aliejaus, susmulkintų kvapiųjų pipirų ir citrinos sulčių. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepta žuvis su prieskoniais Žingsnis 2
Mišiniu įtrinkite abi žuvies filė puses.

Žingsnis 3

Kepta žuvis su prieskoniais Žingsnis 3
Įdėkite į kepimo indą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite, kol iškeps, apie 20 minučių (priklausomai nuo orkaitės).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos